|
|
|
 |
News &
Updates
|
Start » Lista szkoleń » Szkolenia HACCP
Temat szkolenia: Zasady GHP/GMP oraz System HACCP (minimum sanitarne, wymagane przez Sanepid)
Adresaci: Szkolenie skierowane jest do kandydatów związanych bezpośrednio z produkcją/obrotem żywności
Cel szkolenia: Zapoznanie uczestników z Prawem Żywnościowym (Codex Alimentarius), Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Produkcyjnymi (GHP/GMP) oraz rodzajami zagrożeń jako podstawą do przestrzegania wytycznych Systemu HACCP
Plan szkolenia:
1. ZASADY GHP/GMP: a. Wprowadzenie do Dobrych Praktyk b. Podstawowe reguły (zasady higieny, GMP) c. Dokumentacja (przykłady) 2. SYSTEM HACCP: a. Omówienie zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych b. Definicja Systemu i Plan HACCP (analiza) 3. PODSUMOWANIE
Czas trwania: 2 godziny (do uzgodnienia)
Cena: 50 PLN/os. zw. z VAT*
*Minimalna cena za 1 osobę, dotyczy grupy 8 os. bez kosztów dojazdu.
Miejsce szkolenia: Siedziba klienta (cały kraj)
Termin szkolenia: do uzgodnienia
Forma zajęć: wykład, dyskusja, konsultacje
Prowadzący: Czynny auditor IRCA, doświadczony konsultant z wieloletnią praktyką w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności
Zapewniamy:
• Materiały szkoleniowe • Certyfikat potwierdzający odbycie szkolenia
Firmy zainteresowane powyższym szkoleniem prosimy o wypełnienie formularza.
|
|
|
Quality.com.pl kojarzy się ze słowami: ISO 9001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, IATF 16949, FMEA, PPAP, APQP, 8D, SPC, MSA, IFS, BRC, GMP+ Szkolenia, Doradztwo, Audyt, Wdrażanie, Certyfikat, System, Dokumentacja, Księga, Szkolenia online, Szkolenia zdalne - dolnośląskie Wrocław Wałbrzych Legnica Lubin Głogów Kłodzko Jelenia Góra Zielona Góra Opole |
|