Zaufali nam:


Partnerzy:


Polecamy:







Lista szkoleń » Szkolenia HACCP


Temat szkolenia: Zasady GHP/GMP oraz System HACCP (minimum sanitarne, wymagane przez Sanepid)

Adresaci:
Szkolenie skierowane jest do kandydatów związanych bezpośrednio z produkcją/obrotem żywności

Cel szkolenia:
Zapoznanie uczestników z Prawem Żywnościowym (Codex Alimentarius), Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Produkcyjnymi (GHP/GMP) oraz rodzajami zagrożeń jako podstawą do przestrzegania wytycznych Systemu HACCP


Plan szkolenia:

1. ZASADY GHP/GMP:
a. Wprowadzenie do Dobrych Praktyk
b. Podstawowe reguły (zasady higieny, GMP)
c. Dokumentacja (przykłady)
2. SYSTEM HACCP:
a. Omówienie zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
b. Definicja Systemu i Plan HACCP (analiza)
3. PODSUMOWANIE

Czas trwania
: 2 godziny (do uzgodnienia)

Cena: 50 PLN/os. zw. z VAT*

*Cena za 1 osobę dotyczy grupy 6 os. bez kosztów dojazdu. W przypadku większej ilości chętnych lub stałej współpracy możliwość negocjacji ceny.

Miejsce szkolenia: Wrocław, Legnica, Wałbrzych, Jelenia Góra, Kłodzko, siedziba klienta (cały kraj)

Termin szkolenia: do uzgodnienia

Forma zajęć: wykład, dyskusja, konsultacje

Prowadzący: Czynny auditor IRCA, doświadczony konsultant z wieloletnią praktyką w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności

Zapewniamy:

• Materiały szkoleniowe
• Certyfikat potwierdzający odbycie szkolenia
• Bezpłatne konsultacje mailowo lub telefonicznie w ciągu 3 miesięcy po zakończeniu szkolenia

Osoby zainteresowane powyższym szkoleniem prosimy o wypełnienie formularza.


Quality.com.pl kojarzy się ze słowami: ISO 9001, ISO 14001, PN/OHSAS 18001, HACCP, ISO 22000, IFS, BRC, ISO/TS 16949, FMEA, PPAP, APQP, 8D - Szkolenie, Audit, Wdrożenie, Certyfikat, System, Dokumentacja - dolnośląskie Wrocław Wałbrzych Legnica Lubin Kłodzko Jelenia Góra Zielona Góra Opole